• DOLAR
    %0,16
  • EURO
    %-0,03
  • ALTIN
    %-0,66
  • BIST
    %-0,77
2011 Makyaj Nasihatleri

2011 Makyaj Nasihatleri

2011 Bu aylarında yeni makyaj önerilerini muhakkağım ki hepimiz merak ediyoruzdur. Kendini seven hanımlarımızın bu açıklamaya iyi dikkat etmeleri ve 2011 de kendini değişik bir stile sokmaları için lüzumlu olan tarifleri uygulamaları gerekmektedir. Makyaj biz kadınların hoş görünmede en büyük destekçisidir. Ancak makyajda da giyimde olduğu gibi modaya uymalı, uygun makyajı uygulamalıyız.DUMANLI BAKIŞLAR Kim demiş […]

2011 Bu aylarında yeni makyaj önerilerini muhakkağım ki hepimiz merak ediyoruzdur. Kendini seven hanımlarımızın bu açıklamaya iyi dikkat etmeleri ve 2011 de kendini değişik bir stile sokmaları için lüzumlu olan tarifleri uygulamaları gerekmektedir. Makyaj biz kadınların hoş görünmede en büyük destekçisidir. Ancak makyajda da giyimde olduğu gibi modaya uymalı, uygun makyajı uygulamalıyız.
DUMANLI BAKIŞLAR Kim demiş dumanlı bakışlar yalnızca gri ve siyah tonlarda olmalıdır diye. Bu görünümü yaratmanın en çağdaş yolu; koyu morlar, gece mavileri ve çikolata renkleri kullanmak. Bu tonlar daha zengin ve daha sıcak bir tesir yaratır.
HARİKULADE OJE RENGİ HARİKULADE OJE RENGİ Giorgio Armani podyumunda karşımıza çıkan kırmızı tırnaklar, kırmızı ojenin tüm zamanların basmakalıpı olduğunu bir defa daha ispatladı. Dikkat etkeniz gereken tek şey tırnaklarınızın kısa olması. Giorgio Armani podyumunda karşımıza çıkan kırmızı tırnaklar, kırmızı ojenin tüm zamanların basmakalıpı olduğunu bir defa daha ispatladı. Dikkat etmen
EN HOŞ KIRMIZILAR Kırmızı dudak boyası sürmeyi beceremeyeceğinizi mi düşünüyorsunuz? İşte size kolay ama tesirli bir tüyo: Dudak hattınızın etrafını kapatıcı ile çerçeveleyin, ardından bu hattın üzerine toz pudra sürün. Bu kolay teknik, dudak boyasınızın dudaklarınızın dışına taşmasını ve parçalamasını önleyecektir
HACİMLİ SAÇLAR Hacimli saçlar yaratmak için; saçlara fön sürükledikten sonra köpük sürün ve büyük bigudilerle sarıp 15-20 dakika bekleyin. Saçınızı açtıktan sonra başınızı öne eğin ve saçınızın alt kısmını fırçalayın.

DOĞALA DÖNÜŞ DAHACANLI GÖZLER Nötr renkli, pırıltılı bir göz farı daha canlı ve parlak bakışlara kavuşmanın en pratik yoludur. Tesirli bir görünüm elde etmek istiyorsanız, alt göz kapağınızın içine de deri rengi kalem çekebilirsiniz.
TENRENGİ DUDAKLAR Dudaklarınızda nötr bir görünüm yaratmak için pembemsi veya sarih şeftali tonunda bir dudak boyası kullanın. Hafif bir parlaklık dudaklarınızın daha canlı görünmesini sağlayacaktır.
NÖTR TIRNAKLLAR Pak ve cilalı tırnakların modası hiçbir zaman geçmez. Derek Lam defilesindeki nötr renkli tırnaklar; gri, siyah, bej giysilere çok yakışmıştı ve çok moda oldu.
KOLAY VE ŞIK TOPUZ Atkuyruğu yapmak yalnızca iki dakika sürer ve bu kolay saç tarzıyla çok şık görünebilirsiniz. Saçınızı atkuyruğu yaptıktan sonra bir parça saç spreyi sıkın, bükerek kıvırın, bir lastik ve birkaç toka ile yakalatın.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?